4

tala fou

[Saienisi lauiloa] E tele naua ituaiga o vali puipui i fafo, e faapefea ona ou filifili?

A'o aga'i ina matua le maketi o fa'alavalava fa'afale fale, e iloa uma e tagata le ala e filifili ai le vali latex puipui totonu.O lea la o le "niche" puipui puipui i fafo o loʻo i ai pea i le atinaʻe.I aso nei, o le a faʻamatalaina e le Popar ia oe le eseesega i le va o puipui puipui i fafo.
Muamua lava, e mafai ona vaevaeina puipui puipui i fafo i ni ituaiga se tolu e tusa ai ma o latou aafiaga ma galuega:
● Ufiufi mafolafola masani
● pulumu u'u
● Mea moni maa
● maa fa'atusa felanulanua'i ma isi mea faapena.
I aso ua tuanaʻi, na filifilia e tagata uma le ufiufi mafolafola poʻo le faʻapipiʻi sili atu.

E tele naua-ituaiga-o-va-va-pa-vali,-faafefea-ou-filifili-2

Ae faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le taimi, o le a iloa ai e tagata uma o le paʻu mafolafola o le puipui i fafo o loʻo i ai le vai, taʻe, ma isi, ma o le fale atoa ua tuai ma leaga.

E tele naua-ituaiga-o-va-va-pa-vali,-faafefea-ou-filifili-3
E tele naua-ituaiga-o-va-va-pepa-vali,-faafefea-ou-filifili-4

Ae ui i lea, o fale o loʻo i ai taʻavale o le a liu, gaogao, ma e oʻo lava i taʻavale o le a pa'ū, lea e matua lamatia ai le ola saogalemu o tagata e ona.I tausaga talu ai nei, ona o le atinaʻeina o tekonolosi ma le faʻateleina o le manaʻoga o maketi, o le tele ma le tele o tagata e ona ua filifilia ni puipui puipui i fafo ma le umi o le auaunaga e pei o le paʻu paʻu i fafo, vali maʻa moni, ma vali felanulanuaʻi.

I luga o le faavae o le vali mafolafola, o le pa'u pa'u pito i fafo vali e sili ona lelei le faiga ma le faagasologa, ina ia sili le faaleleia o le ta'e atoa ma le le susu faatinoga.A maeʻa le taʻavale faʻapipiʻi faʻatasi ma se paluga faʻapipiʻi, e maua ai se vali vali faʻatasi ma se mea faʻapitoa.

E-tele-ituaiga-o-va-va-pa-vali,-faafefea-ou-filifili-5-1
E tele naua-ituaiga-o-va-va-pa-vali,-faafefea-ou-filifili-5-2
E-tele-ituaiga-o-va-va-pa-vali,-faafefea-ou-filifili-5-3
E-tele-ituaiga-o-va-va-pa-vali,-faafefea-ou-filifili-6

I tausaga talu ai nei, ona o le atinaʻeina o tekonolosi ma le faʻateleina o le manaʻoga o maketi, o le tele ma le tele o tagata e ona ua filifilia ni puipui puipui i fafo ma le umi o le auaunaga e pei o le paʻu paʻu i fafo, vali maʻa moni, ma vali felanulanuaʻi.

I luga o le faavae o le vali mafolafola, o le pa'u pa'u pito i fafo vali e sili ona lelei le faiga ma le faagasologa, ina ia sili le faaleleia o le ta'e atoa ma le le susu faatinoga.A maeʻa le taʻavale faʻapipiʻi faʻatasi ma se paluga faʻapipiʻi, e maua ai se vali vali faʻatasi ma se mea faʻapitoa.

O le pa'u puipui pito i fafo o le Popar o se mea e teuteu ai puipui i fafo maualuga, o loʻo i ai uiga o le teteʻe sili, teteʻe sili ona lelei, ma lanu lanu.E mafai ona ufiufi lelei ma puipuia ta'eta'ei lelei, tu'uina atu le puipuiga sili atu i le puipui, ma faia le puipui i fafo O puipui e tumau ma matagofie e pei o le fou pe a uma le matagi ma timuga!E sili ona talafeagai mo vaega e tele le eseesega o le vevela, faʻaogaina o le vevela ma le toe valiina o puipui tuai.

O vali ma'a moni o se vali puipui pito i fafo e sili ona lauiloa i tausaga talu ai nei.E fiafia i ai tagata e ona ona o lona uiga tulaga ese ma le maualuga o le tau.

E-tele-ituaiga-o-va-va-pepa-vali,-faafefea-ou-filifili-7
E-tele-ituaiga-o-va-va-pa-vali,-faafefea-ou-filifili-8

O le ata o loʻo faʻaalia ai le poloketi na faia e New Coordinates, o se lala e pulea atoa e Popar -Poloketi fa'apipi'i puipui i fafo vali ma'a moni

E-tele-ituaiga-o-va-va-pa-vali,-faafefea-ou-filifili-9

O le ata o loʻo faʻaalia ai le kata lanu vali maʻa moni a Popar

Popar vali ma'a moni fa'aaogaina fa'aulufale mai silicone acrylic emulsion e pei o se fusifusia, ma o lo'o faia i lanu maamora natura vaega e pei o le vaega autu, suia masani maamora-ituaiga vali.E sili atu le tetee i le tau, o se olaga tautua e sili atu i le 10 tausaga, ma sili ona lelei le faamamaina o le tagata lava ia (faʻafetaui ma le maualuga o le anti-fouling varnish): 90% o le palapala e faigata ona pipii i ai, ma o loʻo susulu pea e pei o le fou. pe a uma ona fufulu masani i timuga.

O lo'o i ai fo'i le tele o tagata fa'atauva'a o lo'o filifilia ni vali felanulanua'i ina ia mafai ai ona maua se fa'ata'ita'iga e pei o ma'a i luga o puipui i fafo o latou fale.

O mea eseese o vali felanulanua'i e fa'atatauina i luga o le faavae o le vali ma'a moni, e pei o le faia o ata tifaga, tete'e ta'ei, tetee tau, tikeri simulation, ma isi.

E tele naua-ituaiga-o-va-va-vali-pepa,-faafefea-ou-filifilia-10
E tele naua-ituaiga-o-va-va-vali-pepa,-pe faapefea-ou te-filifilia-11

O le ata o loʻo faʻaalia ai le vali felanulanuaʻi (oneone i totonu o le vai) galuega faʻapipiʻi puipui pito i fafo na faia e New Coordinates, o se lala e pulea atoa e Popar.

E-tele-ituaiga-o-va-va-vali-pepa,-pe faapefea-ou te-filifilia-12

O le ata o loʻo faʻaalia ai le kata lanu vali lanu a Popar

Popar vali felanulanua'i fa'aaogaina fa'ava-o-malo lanu felanulanua'i "tekinolosi colloidal granulation taua", e fa'aaoga ai le emulsion acrylic mama ma fa'apitoa nano-organosilicon fa'afeso'ota'i le tagata lava ia-crosslinking copolymer emulsion e fai ma mea fa'avae, fa'atasi ai ma pigments ma fa'atumu maualuga ma fa'aopoopo maualuga, tu'ufa'atasia ma le latex E tusa ai ma uiga o le lacquer, o se vai-fa'avae vali felanulanua'i ma'a fa'atusa saunia ma fa'asino i uiga mamanu o maamora ma maamora.

I le taimi nei, o pa puipui masani i fafo i luga o le maketi o ituaiga i luga.O le mea moni, o le tele o faʻafitauli i puipui i fafo o fale e le mafua mai i mea mataʻutia, ae o tagata faigaluega e le o galulue saʻo i le taimi o le fausiaina, ma e oʻo lava i tulimanu.

I le tali atu i manaʻoga o tagata faʻatau, ua faʻatuina e Popar se 'au faufale faʻapolofesa e tuʻufaʻatasia le gaosiga ma le fausiaina, faʻaitiitia le faʻagasologa o le vaeluagalemu, ma faʻasaoina tupe a le au faʻatau ma le popole!

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona galue Popar i le atinaʻeina o le tele ma sili atu le faʻaogaina o fausaga fausaga e foia ai faʻafitauli uma mo a tatou tagata faʻatau!


Taimi meli: Me-29-2023